accesskey_mod_content

Formulari Web de Sol·licitud de Suport Tècnic al CAID

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

04 març 2011

El 4 de Març es va posar en producció un nou canal per a l'obertura d'incidències amb el Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID)

Als canals habituals de correu electrònic i telèfon s'unix el del formulari WEB de sol·licitud de suport tècnic, al que s'accedix des del portal PAe_CTT mitjançant un enllaç situat en el paràgraf de Contacte que apareix en la pestanya d'informació General del servici.

Este formulari conté les dades necessàries per a obrir una sol·licitud de suport: Nom de l'organisme, Persona de Contacte (Nom, Cognoms, telèfon i direcció de correu), Entorn afectat, Camp de text en el qual descriure els requeriments de l'Usuari i tres camps més que permeten annexar fitxers amb informació complementària com a ACL’s, Registre’s, etc… La sol·licitud es processa quan es polsa el botó “Enviar per correu electrònic”.

Iniciatives destinatàries d'este nou servici:

@firma: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/afirma
Client @firma: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/clienteafirma
TS@: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/tsa
Valide: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/valide
Stork: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/stork
Port@firmas: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/portafirmas
Política de firma i certificats: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/politicafirma

  • Centre de Transferència de Tecnologia