accesskey_mod_content

Formulari Web de Sol·licitud de Suport Tècnic al CAID

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

04 març 2011

El 4 de Març es va posar en producció un nou canal per a l'obertura d'incidències amb el Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID)

Als canals habituals de correu electrònic i telèfon s'uneix el del formulari WEB de sol·licitud de suport tècnic, al que s'accedeix des del portal PAe_CTT mitjançant un enllaç situat en el paràgraf de Contacte que apareix en la pestanya d'informació General del servei.

Aquest formulari conté les dades necessàries per obrir una sol·licitud de suport: Nom de l'organisme, Persona de Contacte (Nom, Cognoms, telèfon i adreça de correu), Entorn afectat, Camp de text en el qual descriure els requeriments de l'Usuari i tres camps més que permeten annexar fitxers amb informació complementària com a ACL’s, Registre’s, etc… La sol·licitud es processa quan es prem el botó “Enviar per correu electrònic”.

Iniciatives destinatàries d'aquest nou servei:

@signatura: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/afirma
Client @signa: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/clienteafirma
TS@: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/tsa
Validi: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/valide
Stork: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/stork
Port@firmas: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/portafirmas
Política de signatura i certificats: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/politicafirma

  • Centre de Transferència de Tecnologia