accesskey_mod_content

Seu Funciona en Internet

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

10 maig 2019

La possibilitat d'accedir al Portal Funciona a través d'Internet, amb la creació de la subseu, permetrà l'accés a la informació i als servicis des de qualsevol ubicació i dispositiu

FUNCIONA és un portal que proveïx d'informació i servicis d'interés per a tot el personal de l'Administració General de l'Estat (AGE).

En el passat mes d'abril es va posar en marxa la Seu Funciona(Obri en nova finestra) en Internet. Esta Seu permet accés als servicis de l'àrea personal del Portal Funciona(Obri en nova finestra) , entre els quals es troben: consulta de nòmina, expedient personal i accés a dades del Pla de Pensions. Pròximament s'afegiran a més nous servicis de sol·licitud de procediments de recursos humans.

Fins ara, el Portal Funciona només era accessible des de llocs de treball situats en les instal·lacions de l'administració, ja que es difonia a través de la Xarxa SARA. Esta circumstància impedia l'accés a personal que no estiguera en oficines, per trobar-se  en situació de  excedència,  jubilació  o  baixa laboral. Així, la Seu Funciona, accessible per Internet, permet complementar els servicis del Portal Funciona en Xarxa SARA.

L'accés a Funciona des d'Internet era una antiga demanda, tant dels empleats públics, com de les centrals sindicals i de les unitats de personal.  Este nou canal pretén facilitar i potenciar l'ús de mitjans electrònics per part dels empleats públics en les actuacions que realitzen amb l'Administració.

Més informació en solució Funciona del CTT.

  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia