Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Funciona - Portal de l'empleat públic

 • Nomene Abreujat:
  Portal Funciona
  Resumixen:
  FUNCIONA és un portal que proveïx d'informació i servicis d'interés per a tot el personal de l'Administració General de l'Estat (AGE).
  Actualment consta d'un portal d'intranet (http://www.funciona.es) i una seu electrònica (https://sede.funciona.gob.es)
  Destinataris:
  AGE
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Per a qualsevol qüestió relacionada amb el Portal Funciona o els Espacios Funciona, pot contactar a través del formulari d'incidències(Obri en nova finestra)  

   

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de recursos humans
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JAVA , J2EE
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  El Portal de l'Empleat Públic FUNCIONA és un portal orientat a tot el personal de l'Administració General de l'Estat.

  El portal d'intranet, que utilitza la Xarxa SARA com a mitjà de difusió dels seus servicis, es compon d'un Espacio Principal que proveïx d'informació i servicis d'interés per a tots els empleats públics, com a taulons de mobilitat laboral o cerca en el Directori entre uns altres, així com l'accés a informació personal com les nòmines, dades econòmiques del Pla de Pensions o expedient personal.

   También es compon de minisites o petit portals, anomenats Espais Funciona, la majoria dels quals estan especialitzats en matèria de Recursos Humanos i orientats a gestors de personal, que contenen els punts d'accés a les aplicacions especialitzades desenvolupades per la Subdirecció en aquesta matèria.

  La Sede Electrònica, per la seua part, oferix als usuaris l'accés a través d'internet a un subconjunt dels servicis del portal, especialment els relacionades amb la informació personal de l'usuari, com les seues retribucions o l'expedient personal. També permet als alts càrrecs presentar electrònicament les seues declaracions i comunicacions.

  Notícies

  10 May 2019

  Sede Funciona en Internet Desplegar acordeon

  En el passat mes d'abril es va posar en marxa la Sede Funciona(Obri en nova finestra) en Internet. Esta Seu permet accés als servicis de l'àrea personal del Portal Funciona, entre els quals es troben: consulta de nòmina, expedient personal i accés a dades del Pla de Pensions. Pròximament s'afegiran a més nous servicis de sol·licitud de procediments de recursos humans. 

   

  Fins ara, el Portal Funciona només era accessible des de llocs de treball situats en les instal·lacions de l'administració, ja que es difonia a través de la Xarxa SARA. Esta circumstància impedia l'accés a personal que no estiguera en oficines, per trobar-se  en situació de  excedència,  jubilació  o  baixa laboral. Així, la Sede Funciona, accessible per Internet, permet complementar els servicis del Portal Funciona en Xarxa SARA.

   

  L'accés a Funciona des d'Internet era una antiga demanda, tant dels empleats públics, com de les centrals sindicals i de les unitats de personal.  Este nou canal pretén facilitar i potenciar l'ús de mitjans electrònics per part dels empleats públics en les actuacions que realitzen amb l'Administració.

  Suscripciones

  En esta área podrá darse de alta para recibir las notificaciones de cambios que se realicen en noticias, documentos o foros relacionados con la solución o el activo semántico.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades