accesskey_mod_content

Esdeveniments

I Conferència Sharing and Reuse

  • Centre Cultural de Belém (CCB), Praça do Império, 1449-003 Lisboa. Portugal.
  • 29 març 2017
  • 09:30

Compartir i Reutilitzar 2017 està organitzat baix l'auspici del Programa ISA² de la Unitat ISA de la Direcció general d'Informàtica (DIGIT) de la Comissió Europea i reunirà a representants de les administracions públiques, responsables polítics i decisores, professionals, gerents de TU i desenvolupadors de TU del sector privat que oferixen solucions de TU per a l'administració pública.

La modernització de l'administració pública a través de l'intercanvi i la reutilització de solucions de TU serà el tema principal de l'esdeveniment. Els participants debatran sobre com l'intercanvi i la reutilització de solucions informàtiques de codi obert poden permetre a les administracions públiques locals, regionals, nacionals i europees oferir millors servicis electrònics als ciutadans a un cost reduït, al mateix temps que promouen la interoperabilitat, la normalització i la cooperació entre ells. També es compartiran i discutiran les bones pràctiques relacionades amb l'intercanvi i la reutilització de solucions de TU (programari i servicis) a nivell polític i pràctic.
 
La cerimònia d'entrega de premis Sharing & Reuse premiant els millors casos de col·laboració entre les administracions públiques per a proporcionar solucions de TU compartides serà el punt culminant de la conferència.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripcions(Obri en nova finestra)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa
  • Centre de Transferència de Tecnologia