accesskey_mod_content

Esdeveniments

I Conferència Sharing and Reuse

  • Centre Cultural de Belém (CCB), Praça do Império, 1449-003 Lisboa. Portugal.
  • 29 març 2017
  • 09:30

Compartir i Reutilitzar 2017 està organitzat sota l'auspici del Programa ISA² de la Unitat ISA de la Direcció general d'Informàtica (DIGIT) de la Comissió Europea i reunirà a representants de les administracions públiques, responsables polítics i decisores, professionals, gerents de TU i desenvolupadors de TU del sector privat que ofereixen solucions de TU per a l'administració pública.

La modernització de l'administració pública a través de l'intercanvi i la reutilització de solucions de TU serà el tema principal de l'esdeveniment. Els participants debatran sobre com l'intercanvi i la reutilització de solucions informàtiques de codi obert poden permetre a les administracions públiques locals, regionals, nacionals i europees oferir millors serveis electrònics als ciutadans a un cost reduït, al mateix temps que promouen la interoperabilitat, la normalització i la cooperació entre ells. També es compartiran i discutiran les bones pràctiques relacionades amb l'intercanvi i la reutilització de solucions de TU (programari i serveis) a nivell polític i pràctic.
 
La cerimònia d'entrega de premis Sharing & Reuse premiant els millors casos de col·laboració entre les administracions públiques per proporcionar solucions de TU compartides serà el punt culminant de la conferència.

Programa(Obre en nova finestra)

Inscripcions(Obre en nova finestra)

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa
  • Centre de Transferència de Tecnologia