accesskey_mod_content

El Programa de treball europeu de Ciberseguretat 2021-2022

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

19 novembre 2021

Este document establix el Programa de Treball de Ciberseguretat per a part de les accions que s'implementaran en els dos primers anys del Programa Europa Digital baix l'objectiu 3: Ciberseguretat i Confiança.

El Programa Europa Digital(Obri en nova finestra)  reforçarà les capacitats digitals crítiques de la UE centrant-se en les àrees clau d'intel·ligència artificial (IA), ciberseguretat, informàtica avançada, infraestructura de dades, governança i processament, el desplegament d'estes tecnologies i el seu millor ús per a sectors crítics com l'energia, medi ambient, manufactura, agricultura o salut.

Al seu torn, el Programa Europa Digital és estratègic per a recolzar la transformació digital dels ecosistemes industrials de la UE. El finançament estarà disponible per als Estats membres de la UE, així com per a altres països associats al Programa (llevat que s'especifique el contrari en la descripció del tema, el plec de condicions i la convocatòria de propostes).

El Programa Europa Digital també té com a objectiu la millora de les competències per a proporcionar mà d'obra per a estes tecnologies digitals avançades. Recolza a la indústria, les pimes i l'administració pública en la seua transformació digital amb una xarxa reforçada de centres europeus d'innovació digital (EDIH)

Amb les accions contingudes en este Programa de Treball(Obri en nova finestra) , Europa Digital construirà equips, ferramentes i infraestructures de dades avançades de ciberseguretat. recolzarà el desenvolupament i el millor ús dels coneixements i habilitats/habilitats europeus relacionats amb la ciberseguretat i promourà l'intercanvi de millors pràctiques i garantirà un ampli desplegament de les solucions de ciberseguretat més avançades en tota l'economia europea per a garantir la resiliència, la integritat i la fiabilitat del mercat únic digital.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Seguretat