accesskey_mod_content

El Centre Criptològic Nacional llança ÁNGELES, el seu nou portal de formació i cultura de ciberseguretat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

27 octubre 2020

Esta solució està dedicada íntegrament a la formació, conscienciació i capacitació de professionals en matèria de ciberseguretat.

A través d'ÁNGELES ÁNGELES(Obri en nova finestra) , tant els professionals com les persones interessades en este àmbit trobaran un bon nombre de recursos destinats a incrementar els seus coneixements, siga el que siga el seu nivell de partida.

El portal compta amb tres grans àrees:

  • Formació, on s'arrepleguen els diferents cursos oferits pel CCN, tant de forma presencial com a online i amb tots els nivells; des de la formació bàsica, fins als cursos de gestió o d'especialització en diferents matèries. En esta secció, es detallen els diferents Cursos STIC (Obri en nova finestra) desenvolupats en col·laboració amb l'Institut Nacional d'Administració Pública, INAP, així com VANESA(Obri en nova finestra) (sessions formatives en directe).
  • Talent, on les plataformes de desafiaments del CCN: ATENEA(Obri en nova finestra) i ATENEA Escola(Obri en nova finestra) permeten a qualsevol professional enfrontar-se a diferents reptes, en funció de la seua destresa.
  • Conscienciació i sensibilització: un recopilatori dels principals consells i bones pràctiques que oferix en CCN per a un ús segur de les TIC.

El portal, en contínua actualització, naix amb el desig de promoure una cultura de ciberseguretat en el nostre país, on tots els usuaris de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació siguen conscients de la necessitat de fer un ús segur i responsable de les mateixes.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Seguretat