accesskey_mod_content

El Centre Criptològic Nacional llança ÁNGELES, el seu nou portal de formació i cultura de ciberseguretat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

27 octubre 2020

Aquesta solució està dedicada íntegrament a la formació, conscienciació i capacitació de professionals en matèria de ciberseguretat.

A través d'ÁNGELES ÁNGELES(Obre en nova finestra) , tant els professionals com les persones interessades en aquest àmbit trobaran un bon nombre de recursos destinats a incrementar els seus coneixements, sigui el que sigui el seu nivell de partida.

El portal compta amb tres grans àrees:

  • Formació, on es recullen els diferents cursos oferts pel CCN, tant de forma presencial com a online i amb tots els nivells; des de la formació bàsica, fins als cursos de gestió o d'especialització en diferents matèries. En aquesta secció, es detallen els diferents Cursos STIC (Obre en nova finestra) desenvolupats en col·laboració amb l'Institut Nacional d'Administració Pública, INAP, així com VANESA(Obre en nova finestra) (sessions formatives en directe).
  • Talent, on les plataformes de desafiaments del CCN: ATENEA(Obre en nova finestra) i ATENEA Escola(Obre en nova finestra) permeten a qualsevol professional enfrontar-se a diferents reptes, en funció de la seva destresa.
  • Conscienciació i sensibilització: un recopilatori dels principals consells i bones pràctiques que ofereix en CCN per a un ús segur/segur de les TIC.

El portal, en contínua actualització, neix amb el desig de promoure una cultura de ciberseguretat al nostre país, on tots els usuaris de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació siguin conscients de la necessitat de fer un ús segur/segur i responsable de les mateixes.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Seguretat