accesskey_mod_content

Publicat l'informe “Societat Digital a Espanya 2019”

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

27 maig 2020

Un any més, l'informe “Societat Digital a Espanya” veu la llum replet d'anàlisi, dades i indicadors que descriuen a la perfecció l'estat de la societat espanyola en relació als mitjans, usos i servicis digitals.

L'informe informe “Societat Digital a Espanya 2019”(Obri en nova finestra) , editat per la Fundació Telefònica, dibuixa una panoràmica que reflectix l'estat de desplegament de les infraestructures de telecomunicacions, el nivell d'implementació de les tecnologies més avantguardistes, l'estat de l'art de la vida digital dels espanyols, i el grau de desenvolupament en este camp que presenten les Comunitats Autònomes.

Espanya es troba immersa en la quarta revolució basada en la digitalització i en les dades. Una transició digital que, encara que presenta reptes i incerteses, també té efectes molt positius i oferix, al seu torn, grans oportunitats. Sense anar més lluny, la present crisi de la Covid-19 ha obligat a repensar molts aspectes de la nostra vida, tant personals com a laborals. I gràcies a l'elevada digitalització d'Espanya, s'ha fet que esta adaptació haja sigut ràpida i donant continuïtat a les activitats essencials del nostre país sense haver patit una aturada, una baixada de qualitat en comunicacions o servicis públics o un període d'adaptació considerable.

Els informe d'anys passats.

Nota de Premsa  (PDF)

Font original de la notícia

  • Servicis electrònics