accesskey_mod_content

Publicat l'informe “Societat Digital a Espanya 2019”

27 maig 2020

Un any més, l'informe “Societat Digital a Espanya” veu la llum replet d'anàlisi, dades i indicadors que descriuen a la perfecció l'estat de la societat espanyola en relació als mitjans, usos i serveis digitals.

L'informe informi “Societat Digital a Espanya 2019”(Obre en nova finestra) , editat per la Fundació Telefònica, dibuixa una panoràmica que reflecteix l'estat de desplegament de les infraestructures de telecomunicacions, el nivell d'implementació de les tecnologies més avantguardistes, l'estat de l'art de la vida digital dels espanyols, i el grau de desenvolupament en aquest camp que presenten les Comunitats Autònomes.

Espanya es troba immersa en la quarta revolució basada en la digitalització i en les dades. Una transició digital que, encara que presenta reptes i incerteses, també té efectes molt positius i ofereix, al seu torn, grans oportunitats. Sense anar més lluny, la present crisi de la Covid-19 ha obligat a repensar molts aspectes de la nostra vida, tant personals com a laborals. I gràcies a l'elevada digitalització d'Espanya, s'ha fet que aquesta adaptació hagi estat ràpida i donant continuïtat a les activitats essencials del nostre país sense haver sofert una aturada, una baixada de qualitat en comunicacions o serveis públics o un període d'adaptació considerable.

Els informe d'anys passats.

Nota de Premsa  (PDF)

Font original de la notícia

  • Serveis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE