accesskey_mod_content

Oberta la primera convocatòria del programa CEF Telecom de 2020

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

26 març 2020

En la primera convocatòria del programa CEF Telecom s'oferixen més de 31 milions d'euros destinats a finançar les infraestructures de servicis digitals de Traducció Automàtica, Blockchain, eDelivery, eIdentification&eSignature, la Plataforma Europea per a Competències Digitals i Ocupació, Europeana i Safer Internet. A més, s'han publicat els terminis per a la segona convocatòria de CEF Telecom.

La Comissió Europea, a través de l'Agència Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA), i d'acord al Programa de Treball 2019-2020 de CEF Telecom , ha obert la primera convocatòria de finançament de l'any 2020. El termini de presentació de propostes va començar el 28 de febrer i s'ha estés fins al 25 de juny  per a totes les sol·licituds. S'oferixen més de 31 milions d'euros per al finançament de Traducció Automàtica, Blockchain, eDelivery, la Plataforma Europea per a Competències Digitals i Ocupació, Europeana i Safer Internet.

L'11 de març es va celebrar el Virtual informació CEF day, com a jornada informativa en el qual es van cobrir els sis components per als quals es va obrir finançament el 28 de febrer. Els vídeos i presentacions de la jornada, així com les preguntes formulades pels sol·licitants, romanen disponibles per a la seua consulta posterior.

A més, la Comissió Europea manté els terminis per a la la segona convocatòria del Programa CEF Telecom, que s'estendran del 30 de juny al 5 de novembre. En esta segona convocatòria es finançaran BRIS, Ciberseguretat, eArchiving, eHealth, eProcurement, European Digital Mitjana Observatory, Public Open Data i s'oferirà nou finançament per a la Plataforma Europea de Servicis Digitals i Ocupació.

D'altra banda, la Comissió Europea ha retardat l'obertura de la convocatòria de Wifi4EU prevista per al 17 de març sense anunciar nova data, a causa de la pandèmia del Covid-19.

NOTA: El 8 de Maig La Comissió Europea ha comunicat l'ampliació de terminis d'esta convocatòria. La notícia ha sigut actualitzada en eixe sentit.

  • Cooperació interadministrativa
  • Servicis electrònics