accesskey_mod_content

Oberta la primera convocatòria del programa CEF Telecom de 2020

26 març 2020

En la primera convocatòria del programa CEF Telecom s'oferixen més de 31 milions d'euros destinats a finançar les infraestructures de servicis digitals de Traducció Automàtica, Blockchain, eDelivery, eIdentification&eSignature, la Plataforma Europea per a Competències Digitals i Ocupació, Europeana i Safer Internet. A més, s'han publicat els terminis per a la segona convocatòria de CEF Telecom.

La Comissió Europea, a través de l'Agència Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA), i d'acord al Programa de Treball 2019-2020 de CEF Telecom(Obri en nova finestra) , ha obert la primera(Obri en nova finestra) convocatòria de finançament de l'any 2020. El termini de presentació de propostes va començar el 28 de febrer i finalitzarà el 12 de maig i s'oferixen més de 31 milions d'euros per al finançament de Traducció Automàtica, Blockchain, eDelivery, la Plataforma Europea per a Competències Digitals i Ocupació, Europeana i Safer Internet. Per a la convocatòria d'eIdentification&eSignature, el termini s'estén del 23 de març al 20 de maig.

L'11 de març es va celebrar el Virtual informació CEF day, com a jornada informativa en el qual es van cobrir els sis components per als quals es va obrir finançament el 28 de febrer. Els vídeos i presentacions de la jornada, així com les preguntes formulades pels sol·licitants, romanen disponibles(Obri en nova finestra) per a la seua consulta posterior.

A més, la Comissió Europea ha publicat els terminis per a la la segona convocatòria(Obri en nova finestra) del Programa CEF Telecom, que s'estendran del 30 de juny al 5 de novembre. En esta segona convocatòria es finançaran BRIS, Ciberseguretat, eArchiving, eHealth, eProcurement, European Digital Mitjana Observatory, Public Open Data i s'oferirà nou finançament per a la Plataforma Europea de Servicis Digitals i Ocupació.

D'altra banda, la Comissió Europea ha retardat l'obertura de la convocatòria de Wifi4EU(Obri en nova finestra) prevista per al 17 de març sense anunciar nova data, a causa de la pandèmia del COVID-19.

  • Cooperació interadministrativa
  • Servicis electrònics
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General