accesskey_mod_content

Un nou estudi sobre l'impacte econòmic de les dades obertes

05 març 2020

Logo Portal de Dades Europeu

Descobrisca l'últim estudi del Portal Europeu de Dades sobre l'impacte econòmic de les dades obertes a Europa

Dimarts passat 25 de febrer de 2020, el Portal Europeu de Dades (EDP)(Obri en nova finestra) va llançar un nou estudi titulat " L'impacte econòmic de les dades obertes: oportunitats per a la creació de valor a Europa "(Obri en nova finestra) . L'estudi investiga el valor creat per les dades obertes en tota Europa i es basa en l'informe de 2015 de l'EDP " Creació de valor a través de dades obertes "(Obri en nova finestra) .

L'impacte impacte econòmic de les dades obertes(Obri en nova finestra) se centra en aspectes tals com:

  • Com es distribuïx la grandària del mercat de dades obertes en diferents sectors
  • Quantes persones estan emprades a causa de les dades obertes?
  • L'eficiència augmenta amb les dades obertes, com a vides potencials salvades, temps estalviat, beneficis ambientals i millora dels servicis d'idiomes i
  • Possibles estalvis de costos

A més d'estos aspectes, l'informe també considera exemples i idees de la reutilització de dades obertes en les organitzacions.

Està interessat a obtindre més informació sobre l'impacte econòmic de les dades obertes i les seues oportunitats a Europa? Explore el informe (Obri en nova finestra) i unisca's al seminari web del Portal Europeu de Dades "Oportunitats per a la creació de valor a Europa: l'impacte econòmic de les dades obertes" el divendres 6 de març.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Govern obert
  • Interoperabilitat
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General