accesskey_mod_content

Un nou estudi sobre l'impacte econòmic de les dades obertes

05 març 2020

Logo Portal de Dades Europeu

Descobreixi l'últim estudi del Portal Europeu de Dades sobre l'impacte econòmic de les dades obertes a Europa

Dimarts passat 25 de febrer de 2020, el Portal Europeu de Dades (EDP)(Obre en nova finestra) va llançar un nou estudi titulat " L'impacte econòmic de les dades obertes: oportunitats per a la creació de valor a Europa "(Obre en nova finestra) . L'estudi investiga el valor creat per les dades obertes en tota Europa i es basa en l'informe de 2015 de l'EDP " Creació de valor a través de dades obertes "(Obre en nova finestra) .

L'impacte impacte econòmic de les dades obertes(Obre en nova finestra) se centra en aspectes tals com:

  • Com es distribueix la grandària del mercat de dades obertes en diferents sectors
  • Quantes persones estan emprades a causa de les dades obertes?
  • L'eficiència augmenta amb les dades obertes, com a vides potencials salvades, temps estalviat, beneficis ambientals i millora dels serveis d'idiomes i
  • Possibles estalvis de costos

A més d'aquests aspectes, l'informe també considera exemples i idees de la reutilització de dades obertes en les organitzacions.

Està interessat a obtenir més informació sobre l'impacte econòmic de les dades obertes i les seves oportunitats a Europa? Explori el informe (Obre en nova finestra) i uneixi's al seminari web del Portal Europeu de Dades "Oportunitats per a la creació de valor a Europa: l'impacte econòmic de les dades obertes" el divendres 6 de març.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Govern obert
  • Interoperabilitat
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General