BOE número 228 de 19/09/2014.

" /> BOE número 228 de 19/09/2014." /> PAe - Projecte de norma de Ciutats intel·ligents i Dades obertes.
accesskey_mod_content

Projecte de norma de Ciutats intel·ligents i Dades obertes.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

26 setembre 2014

dades.gob

El Comité Tècnic de Normalització sobre Ciutats Intel·ligents (AEN/CTN 178) -creat en el si de l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR), amb el suport de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació (SETSI)- ha treballat durant els últims mesos en el projecte de norma “Ciutats intel·ligents. Dades obertes”, segons es publica en BOE número 228 de 19/09/2014.(Obri en nova finestra)

Amb l'elaboració d'esta norma es pretén facilitar la sistematització dels projectes de dades obertes i millorar la seua gestió. Fonamentalment es pretén que siga una referència que ajude a definir, documentar i implantar projectes de dades obertes.

Esta norma, fruit del consens entre totes les parts interessades i involucrades, es constituïx com una ferramenta contrastada de suport. En ella s'inclouen especificacions tècniques basades en els resultats de l'experiència i del desenvolupament tecnològic, que permetran a les administracions públiques avaluar el grau de maduresa del seu projecte de dades obertes, facilitant la posada en marxa i la millora contínua, i orientant perquè es tinguen en consideració tots aquells aspectes que repercutixen en la sostenibilitat, qualitat, eficiència i eficàcia del projecte.

A partir de la seua publicació el passat 19 de setembre i fins al pròxim 29 d'octubre, s'obri una fase de consulta pública en la qual es poden fer comentaris al text de la norma amb l'objectiu de millorar-la.

Qualsevol interessat puga emetre comentaris a AENOR a través del sistema de revisió de projectes de normes(Obri en nova finestra) contribuint així al seu contingut definitiu.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Govern obert