accesskey_mod_content

CMAE del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

22 març 2011

ORDE TAP/594/2011, de 8 de març, per la qual es crea la Comissió Ministerial d'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública

Mitjançant el Reial decret 1313/2010, de 20 d'octubre, pel qual es reestructuren els departaments ministerials es crea el Ministeri de Política Territorial i Administració Pública.

La configuració d'este nou Departament exigix la creació de la Comissió d'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública, d'acord amb les previsions contingudes en el Reial decret 589/2005, de 20 de maig, així com la determinació de la seua composició i funcions.

El 21 de març s'ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat l'ORDE TAP/594/2011, de 8 de març, per la qual es crea la Comissió Ministerial d'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública(Obri en nova finestra) .

  • Servicis electrònics