accesskey_mod_content

CMAE del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

22 març 2011

ORDRE TAP/594/2011, de 8 de març, per la qual es crea la Comissió Ministerial d'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública

Mitjançant el Reial decret 1313/2010, de 20 d'octubre, pel qual es reestructuren els departaments ministerials es crea el Ministeri de Política Territorial i Administració Pública.

La configuració d'aquest nou Departament exigeix la creació de la Comissió d'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública, d'acord amb les previsions contingudes en el Reial decret 589/2005, de 20 de maig, així com la determinació de la seva composició i funcions.

El 21 de març s'ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat l'ORDRE TAP/594/2011, de 8 de març, per la qual es crea la Comissió Ministerial d'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública(Obre en nova finestra) .

  • Serveis electrònics