accesskey_mod_content

Premi de Nacions Unides al Servici Públic (UNPSA) 2020

03 octubre 2019

Logotip UNPAN

Fins al pròxim 27 de novembre està obert el termini de presentació de nominacions al Premi de Servici Públic de les Nacions Unides, el més prestigiós reconeixement internacional a l'excel·lència en el servici públic.

L'ONU ONU(Obri en nova finestra) ha obert el termini d'inscripció per a optar als Premis de Servici Públic de les Nacions Unides de 2020 (UNPSA). La UNPSA(Obri en nova finestra) promou i 

Les Nacions Unides(Obri en nova finestra) han començat a acceptar nominacions per als Premis de les Nacions Unides al Servici Públic 2020 (UNPSA). La UNPSA(Obri en nova finestra) promou i premia la innovació i l'excel·lència en els servicis públics que recolzen la realització de dos objectius:

  1. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)
  2. El principi de no deixar a ningú arrere, que formen el nucli de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de l'ONU.

El Premi és un prestigiós reconeixement internacional a l'excel·lència en el servici públic i premia  les contribucions de servici públic que conduïxen a una Administració pública més efectiva i receptiva en  tot el món.
 
Les nominacions per a la UNPSA 2020 estan repartides en cinc categories:

  1. Brindar servicis inclusius i equitatius per a tots
  2. Promoure mecanismes integrats per al desenvolupament sostenible
  3. Desenvolupar institucions públiques transparents i responsables
  4. Promoure la transformació digital en les institucions del sector públic
  5. Promoure servicis públics sensibles al gènere per a aconseguir els ODS.

 
En 2020, el Departament d'Assumptes Econòmics i Socials de les Nacions Unides col·laborarà amb ONU DONES en l'organització dels Premis, destacant l'important paper dels servicis públics sensibles al gènere en l'assoliment dels ODS.

Les iniciatives guanyadores seran reconegudes en el Dia del Servici Públic de les Nacions Unides, que el seu objectiu és "celebrar el valor i la virtut del servici públic a la comunitat" (A/CAP DE BESTIAR/57/277) durant el Fòrum de Servici Públic de les Nacions Unides. El Fòrum serà organitzat per la República de Corea i tindrà lloc al juny de 2020.

Les nominacions han de completar-se en línia(Obri en nova finestra) en el portal d'UNPSA i el període es tanca el pròxim 27 de novembre. Les regles de presentació i el formulari de sol·licitud en línia estan disponibles en els sis idiomes oficials de les Nacions Unides; no obstant açò, s'encoratja a totes les organitzacions nominadoras a proporcionar traduccions voluntàries de les seues nominacions en un dels idiomes de treball de la Secretaria de les Nacions Unides, que són anglés i francés.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Accessibilitat
  • Cooperació interadministrativa
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General