accesskey_mod_content

Esdeveniments

XI Congrés Nacional d'INNOVACIÓ I SERVICIS PÚBLICS (CNIS)

  • La Nau. Calle Cifuentes, 5, 28021 Madrid
  • 25 novembre 2021 - 26 novembre 2021
  • De 09:00 a 19:00 hores i de 09:00 a 15:30 hores

Un any més el Congrés Nacional d'Innovació i Servicis Públics, CNIS, convoca els premis que reconeixen la labor de les nostres Administracions.

Una oportunitat de posar en valor els projectes de les diferents administracions (central, autonòmica, local, empreses públiques i universitat) reconeixent el treball dels seus equips en l'impuls de la innovació pública.

Hbanya el 15 d'octubre està obert el termini per a enviar les candidatures a comunicaciones@cnis.es(Obri en nova finestra) seguint les bases que pots consultar en este enllaç(Obri en nova finestra) .

A més, entre les 13 les categories s'inclouen enguany la referida a "la millor coordinació d'interadministraciones per a afrontar els reptes en període de pandèmia" i a" la  publicacióde més recent actualitat i innovadora realitzada per responsables públics". Pots consultar totes les categories en este enllaç.

El 10 d'octubre, és la data límit per a presentar candidatures a l'Innovad@r Públic de l'any

Com altres anys també es vol reconéixer la labor dels Innovador@s Públics a través d'este guardó que s'obri a votació popular.
El Club d'Innovador@s Públics #CIP organitza de forma conjunta amb el Congrés CNIS este guardó que premia el treball al millor Innovad@r Públic. Pots consultar les  bases ací(Obri en nova finestra) .

CNIS també reserva un espai per a altres guardons com el Premi a la Trajectòria Professional i el referit a la publicació de més recent actualitat i innovadora realitzada per responsables públics

Els premis s'entregaran en l'Auditori de la Nau en el tancament del XI Congrés CNIS el dia 26 de novembre de 2021.

Inscripció(Obri en nova finestra)

Més informació en www.cnis.es(Obri en nova finestra)

Premis CNIS 2021 per categories(Obri en nova finestra)