accesskey_mod_content

Esdeveniments

XI Congrés Nacional d'INNOVACIÓ I SERVEIS PÚBLICS (CNIS)

  • La Nau. Calle Cifuentes, 5, 28021 Madrid
  • 25 novembre 2021 - 26 novembre 2021
  • De 09:00 a 19:00 hores i de 09:00 a 15:30 hores

Un any més el Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics, CNIS, convoca els premis que reconeixen la labor de les nostres Administracions.

Una oportunitat de posar en valor els projectes de les diferents administracions (central, autonòmica, local, empreses públiques i universitat) reconeixent el treball dels seus equips en l'impuls de la innovació pública.

Hasta el 15 d'octubre està obert el termini per enviar les candidatures a comunicaciones@cnis.es(Obre en nova finestra) seguint les bases que pots consultar en aquest enllaç(Obre en nova finestra) .

A més, entre les 13 les categories s'inclouen aquest any la referida a "la millor coordinació d'interadministraciones per afrontar els reptes en període de pandèmia" i a" la  publicacióde més recent actualitat i innovadora realitzada per responsables públics". Pots consultar totes les categories en aquest enllaç.

El 10 d'octubre, és la data límit per presentar candidatures a l'Innovad@r Públic de l'any

Com altres anys també es vol reconèixer la labor dels Innovador@s Públics a través d'aquest guardó que s'obre a votació popular.
El Club d'Innovador@s Públics #CIP organitza de forma conjunta amb el Congrés CNIS aquest guardó que premia el treball al millor Innovad@r Públic. Pots consultar les  bases aquí(Obre en nova finestra) .

CNIS també reserva un espai per a altres guardons com el Premi a la Trajectòria Professional i el referit a la publicació de més recent actualitat i innovadora realitzada per responsables públics

Els premis es lliuraran a l'Auditori de la Nau en el tancament del XI Congrés CNIS el dia 26 de novembre de 2021.

Inscripció(Obre en nova finestra)

Més informació en www.cnis.es(Obre en nova finestra)

Premis CNIS 2021 per categories(Obre en nova finestra)