accesskey_mod_content

Esdeveniments

IV Congrés Nacional de Contractació Pública Electrònica (CNCE)

  • Palacio d'Exposicions i Congressos, Av. Alcalde Luis Uruñuela, 1. Sevilla
  • 21 març 2019
  • 09:00

Per a facilitar la transformació de la Contractació Pública el IV Congrés Nacional de Contractació Pública Electrònica, organitzat per Club d'Innovació i European Vortal Academy, amb el suport de l'Ajuntament de Sevilla i la FEMP, reunirà a una trentena d'experts per a oferir a mig miler de responsables públics els seus coneixements i experiències. Mes de 250 institucions públiques estaran representades en esta edició.

Es complix ara un any de l'entrada en vigor i per tant de l'obligatorietat de posada en marxa de la Llei de Contractes del Sector Públic que canvia de forma substancial la forma de contractar de les Administracions Públiques. Estos canvis estan suposant una forta ralentització de la contractació ja que és necessari per a cada institució el definir els canvis a realitzar, la forma de contractar, els mecanismes, les plataformes i les pròpies especialitats de la nova norma. És necessari per açò que els responsables de contractació de cada institució amplien els seus coneixements i la seua formació i informació sobre la Contractació Pública, ara Electrònica.

S'oferiran tres taules redones sobre: professionalització i tecnologia; idees per a la implantació en administracions locals i, sobre la Innovació en contractació. Cinc ponències sobre: doctrina legal, interoperabilitat, seguretat, firma electrònica i l'exemple del sector sanitari. Quatre sessions sobre: procediments (simplificat, super simplificat, i automatització d'expedients); experiències en diputacions provincials i hospitals; suports a la contractació (notificacions, registres de licitadors, perfil del contractant); i procediments específics com: el desenvolupament electrònic de Sistemes Dinàmics d'Adquisició, la Subhasta Pública Electrònica i els Catàlegs Electrònics, amb l'especial presentació de la Central de Contractació de la FEMP.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)

  • Contractació
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General