accesskey_mod_content

Esdeveniments

XIII Jornades STIC CCN-CERT

 • Kinépolis (Ciutat de la Imatge) C/ Edgar Neville, s/n. Pozuelo de Alarcón (Madrid)
 • 11 desembre 2019 - 12 desembre 2019
 • 09:00

El CCN-CERT, del Centre Criptològic Nacional (CCN), organitza per decimotercer any consecutiu les seues Jornades de ciberseguretat, baix el lema “Comunitat i Confiança, bases de la nostra Ciberseguretat”.

El  Centre Criptològic Nacional(Obri en nova finestra) (CCN), organisme adscrit a el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) té, entre unes altres, la funció de contribuir a la millora de la ciberseguretat espanyola, sent el centre d'alerta i resposta nacional que coopere i ajude a respondre de forma ràpida i eficient als ciberatacs i a afrontar de forma activa les ciberamenazas.

L'esdeveniment, que enguany ha ampliat l'espai amb dos sales més, i ja són set, del Kinépolis (Ciutat de la Imatge), espera congregar els dies 11 i 12 de desembre, a Madrid, a més de 2.800 experts en ciberseguretat.

La tretzena edició es presenta amb nombroses novetats, entre les quals destaca l'espai per a tallers, CCN-CERT Labs, l'organització de set mòduls en paral·lel i un fort respatler de la indústria, tant en nivell de patrocinadors, com d'institucions i entitats col·laboradores.

El Comandament Conjunt de Ciberdefensa, el Centre de Ciberseguretat Industrial (CCI), C1b3rwall i RootedCon col·laboraran activament en esta nova edició que espera l'assistència de 2.800 professionals, la qual cosa ratificarà a les Jornades com el principal esdeveniment de ciberseguretat celebrat a Espanya.

En esta edició, en la qual s'han rebut més de 170 propostes de ponències, s'abordaran les següents temàtiques:

 • Amenaces, atacs i reptes tecnològics (Mòdul 1)
 • ENS i Compliment Normatiu (Mòdul 2)
 • Prevenció en ciberseguretat i Solucions Tecnològiques (Mòdul 3)
 • Atenea, sala de reptes (Mòdul 4, en col·laboració amb RootedCon)
 • Operacions Militars en el Ciberespai” (Mòdul 5, en col·laboració amb el Comandament Conjunt de Ciberdefensa)
 • Xarxes Operacionals i Control Industrial (Mòdul 6, en col·laboració amb CCI)
 • Desinformació/Ciberdelinqüència (Mòdul 7 en col·laboració amb C1b3rwall).

CCN-CERT Labs

Enguany, com a novetat, tindrà lloc un dia abans, el 10 de desembre, una jornada de tallers en l'Eurostars iHotel (molt pròxim a Kinépolis). El CCN-CERT Labs comptarà amb 16 tallers i una capacitat màxima de 30 persones cadascun.

L'equip d'experts del CCN-CERT valorarà totes les ponències rebudes, tant per a les Jornades com per als tallers, per a poder confeccionar un programa el més nou i interessant possible. Les notificacions de l'acceptació o no de la ponència es realitzaran el 8 de novembre.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)

Vídeo Resumixen(Obri en nova finestra) de les Jornades

Vídeos de les  Ponències(Obri en nova finestra)

Presentacions(Obri en nova finestra)

Galeria de fotos(Obri en nova finestra) de les Jornades

 

 • Seguretat
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General