accesskey_mod_content

Esdeveniments

XIII Jornades STIC CCN-CERT

 • Kinépolis (Ciutat de la Imatge) C/ Edgar Neville, s/n. Pozuelo de Alarcón (Madrid)
 • 11 desembre 2019 - 12 desembre 2019
 • 09:00

El CCN-CERT, del Centre Criptològic Nacional (CCN), organitza per decimotercer any consecutiu les seues Jornades de ciberseguretat, baix el lema “Comunitat i Confiança, bases de la nostra Ciberseguretat”.

El  Centre Criptològic Nacional(Obri en nova finestra) (CCN), organisme adscrit a el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) té, entre unes altres, la funció de contribuir a la millora de la ciberseguretat espanyola, sent el centre d'alerta i resposta nacional que coopere i ajude a respondre de forma ràpida i eficient als ciberatacs i a afrontar de forma activa les ciberamenazas.

L'esdeveniment, que enguany ha ampliat l'espai amb dos sales més, i ja són set, del Kinépolis (Ciutat de la Imatge), espera congregar els dies 11 i 12 de desembre, a Madrid, a més de 2.800 experts en ciberseguretat.

La tretzena edició es presenta amb nombroses novetats, entre les quals destaca l'espai per a tallers, CCN-CERT Labs, l'organització de set mòduls en paral·lel i un fort respatler de la indústria, tant en nivell de patrocinadors, com d'institucions i entitats col·laboradores.

El Comandament Conjunt de Ciberdefensa, el Centre de Ciberseguretat Industrial (CCI), C1b3rwall i RootedCon col·laboraran activament en esta nova edició que espera l'assistència de 2.800 professionals, la qual cosa ratificarà a les Jornades com el principal esdeveniment de ciberseguretat celebrat a Espanya.

En esta edició, en la qual s'han rebut més de 170 propostes de ponències, s'abordaran les següents temàtiques:

 • Amenaces, atacs i reptes tecnològics (Mòdul 1)
 • ENS i Compliment Normatiu (Mòdul 2)
 • Prevenció en ciberseguretat i Solucions Tecnològiques (Mòdul 3)
 • Atenea, sala de reptes (Mòdul 4, en col·laboració amb RootedCon)
 • Operacions Militars en el Ciberespai” (Mòdul 5, en col·laboració amb el Comandament Conjunt de Ciberdefensa)
 • Xarxes Operacionals i Control Industrial (Mòdul 6, en col·laboració amb CCI)
 • Desinformació/Ciberdelinqüència (Mòdul 7 en col·laboració amb C1b3rwall).

CCN-CERT Labs

Enguany, com a novetat, tindrà lloc un dia abans, el 10 de desembre, una jornada de tallers en l'Eurostars iHotel (molt pròxim a Kinépolis). El CCN-CERT Labs comptarà amb 16 tallers i una capacitat màxima de 30 persones cadascun.

L'equip d'experts del CCN-CERT valorarà totes les ponències rebudes, tant per a les Jornades com per als tallers, per a poder confeccionar un programa el més nou i interessant possible. Les notificacions de l'acceptació o no de la ponència es realitzaran el 8 de novembre.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)

 

 

 • Seguretat
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General