accesskey_mod_content

Esdeveniments

XIII Jornades STIC CCN-CERT

 • Kinépolis (Ciutat de la Imatge) C/ Edgar Neville, s/n. Pozuelo de Alarcón (Madrid)
 • 11 desembre 2019 - 12 desembre 2019
 • 09:00

El CCN-CERT, del Centre Criptològic Nacional (CCN), organitza per decimotercer any consecutiu les seves Jornades de ciberseguretat, sota el lema “Comunitat i Confiança, bases de la nostra Ciberseguretat”.

El  Centre Criptològic Nacional(Obre en nova finestra) (CCN), organisme adscrit a el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) té, entre unes altres, la funció de contribuir a la millora de la ciberseguretat espanyola, sent el centre d'alerta i resposta nacional que cooperi i ajudi a respondre de forma ràpida i eficient als ciberatacs i a afrontar de forma activa les ciberamenazas.

L'esdeveniment, que aquest any ha ampliat l'espai amb dues sales més, i ja són set, del Kinépolis (Ciutat de la Imatge), espera congregar els dies 11 i 12 de desembre, a Madrid, a més de 2.800 experts en ciberseguretat.

La tretzena edició es presenta amb nombroses novetats, entre les quals destaca l'espai per a tallers, CCN-CERT Labs, l'organització de set mòduls en paral·lel i un fort respatller de la indústria, tant en nivell de patrocinadors, com d'institucions i entitats col·laboradores.

El Comandament Conjunt de Ciberdefensa, el Centre de Ciberseguretat Industrial (CCI), C1b3rwall i RootedCon col·laboraran activament en aquesta nova edició que espera l'assistència de 2.800 professionals, la qual cosa ratificarà a les Jornades com el principal esdeveniment de ciberseguretat celebrat a Espanya.

En aquesta edició, en la qual s'han rebut més de 170 propostes de ponències, s'abordaran les següents temàtiques:

 • Amenaces, atacs i reptes tecnològics (Mòdul 1)
 • ENS i Compliment Normatiu (Mòdul 2)
 • Prevenció en ciberseguretat i Solucions Tecnològiques (Mòdul 3)
 • Atenea, sala de reptes (Mòdul 4, en col·laboració amb RootedCon)
 • Operacions Militars en el Ciberespai” (Mòdul 5, en col·laboració amb el Comandament Conjunt de Ciberdefensa)
 • Xarxes Operacionals i Control Industrial (Mòdul 6, en col·laboració amb CCI)
 • Desinformació/Ciberdelinqüència (Mòdul 7 en col·laboració amb C1b3rwall).

CCN-CERT Labs

Aquest any, com a novetat, tindrà lloc un dia abans, el 10 de desembre, una jornada de tallers en l'Eurostars iHotel (molt pròxim a Kinépolis). El CCN-CERT Labs comptarà amb 16 tallers i una capacitat màxima de 30 persones cadascun.

L'equip d'experts del CCN-CERT valorarà totes les ponències rebudes, tant per a les Jornades com per als tallers, per poder confeccionar un programa el més nou i interessant possible. Les notificacions de l'acceptació o no de la ponència es realitzaran el 8 de novembre.

Programa(Obre en nova finestra)

Inscripció(Obre en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)

Vídeo Resumeixen(Obre en nova finestra) de les Jornades

Vídeos de les  Ponències(Obre en nova finestra)

Presentacions(Obre en nova finestra)

Galeria de fotos(Obre en nova finestra) de les Jornades

 

 • Seguretat
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General