accesskey_mod_content

Esdeveniments

II Congereso de Govern Digital

  • Carrer de Montalegre, 5. Barcelona. Centre de Cultura Contemporània
  • 25 gener 2017 - 26 gener 2017

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull la segona edició del Congrés de Govern Digital els dies 25 i 26 de gener de 2017.

La II edició del Congrés de Govern Digital(Obri en nova finestra) , que se celebrarà els dies 25 i 26 de gener de 2017 en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, ​​dirigit a alts càrrecs, tècnics d'àrees i servicis involucrats en la transformació de les administracions públiques de Catalunya i molt especialment a aquells actors que lideren i participen en esta transformació.

Quant al sector privat, les empreses vinculades al sector públic, especialment les empreses de programari, maquinari, consultoria i assessorament també tenen cabuda en l'II Congrés de Govern Digital.

L'assistència a l'II Congrés de Govern Digital és gratuïta per als treballadors públics. Per a formalitzar la inscripció, és necessari omplir el formulari específic per a administracions públiques i justificar la seua adscripció a l'administració pública en la qual desenvolupen el seu treball.

La quota d'inscripció per al sector privat és de 300 euros. Per a formalitzar la inscripció és necessari omplir el formulari específic per a empreses

Tota la informació sobre els programa, ponents, horaris, etc. la pot trobar en la web del Congrés de Govern Digital.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripcions(Obri en nova finestra)

  • Govern obert