accesskey_mod_content

Esdeveniments

II Congereso de Govern Digital

  • Carrer de Montalegre, 5. Barcelona. Centre de Cultura Contemporània
  • 25 gener 2017 - 26 gener 2017

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull la segona edició del Congrés de Govern Digital els dies 25 i 26 de gener de 2017.

La II edició del Congrés de Govern Digital(Obre en nova finestra) , que se celebrarà els dies 25 i 26 de gener de 2017 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, ​​dirigit a alts càrrecs, tècnics d'àrees i serveis involucrats en la transformació de les administracions públiques de Catalunya i molt especialment a aquells actors que lideren i participen en aquesta transformació.

Quant al sector privat, les empreses vinculades al sector públic, especialment les empreses de programari, maquinari, consultoria i assessorament també tenen cabuda a l'II Congrés de Govern Digital.

L'assistència a l'II Congrés de Govern Digital és gratuïta per als treballadors públics. Per formalitzar la inscripció, és necessari emplenar el formulari específic per a administracions públiques i justificar la seva adscripció a l'administració pública en la qual desenvolupen el seu treball.

La quota d'inscripció per al sector privat és de 300 euros. Per formalitzar la inscripció és necessari emplenar el formulari específic per a empreses

Tota la informació sobre els programa, ponents, horaris, etc. la pot trobar a la web del Congrés de Govern Digital.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

Programa(Obre en nova finestra)

Inscripcions(Obre en nova finestra)

  • Govern obert