accesskey_mod_content
Bàner accessibilitat

Vídeos divulgatius d'accessibilitat

Observatori d'Accessibilitat

En esta secció s'arrepleguen diferents vídeos que pretenen ser una ajuda per a totes les administracions públiques en la implantació del Reial decret 1112/2018 així com per a fomentar l'ús del servici de diagnòstic en línia disponible en la Comunitat Accessibilitat.

Vídeos divulgatius d'accessibilitat elaborats per l'Observatori d'Accessibilitat Web

  • Vídeo d'Implantació del Reial decret 1112/2018. Este vídeo explica, de forma resumida, les diferents novetats que introduïx el Reial decret 1112/2018.
  • Vídeo de Monitoratge del Reial decret 1112/2018. Este vídeo aborda aspectes sobre el seguiment i el monitoratge que s'haurà de dur a terme amb la finalitat de comprovar la conformitat dels llocs web i les aplicacions per a dispositius mòbils amb els requisits d'accessibilitat exigits pel RD 1112/2018 i la presentació d'informes davant la Comissió Europea.
  • Vídeo de les Declaració d'accessibilitat. Este vídeo aborda aspectes relatius a la "Declaració d'Accessibilitat" que han d'incloure tots els llocs web i aplicacions mòbils dels organismes del sector públic.
  • Vídeo de la Comunitat d'Accessibilitat. Este vídeo explica, de forma resumida, el funcionament i els servicis que oferix la Comunitat d'Accessibilitat.
  • Vídeo del Servici de diagnòstic en línia. Este vídeo explica, de forma resumida, les principals funcionalitats del Servici de Diagnòstic en línia oferit per el Observatori de Accessibilitat Web.
  • Vídeo dels Informes d'accessibilitat elaborats per l'Observatori. Este vídeo explica, de forma resumida, com utilitzar un Informe d'accessibilitat web generat per l'Observatori d'accessibilitat web.

Videos divulgatius d'accessibilitat elaborats per la Unió Europea.

  • Videos divulgatius d'accessibilitat elaborats per l'Oficina de Publicacions de la Unió Europea. L'Oficina de Publicacions de la Unió Europea ha elaborat un mòdul d'aprenentatge en línia format per un conjunt de videos tutorials d'accessibilitat.