accesskey_mod_content
Bàner accessibilitat

Vídeos divulgatius d'accessibilitat

Observatori d'Accessibilitat

En esta secció s'arrepleguen diferents vídeos que pretenen ser una ajuda per a totes les administracions públiques en la implantació de Reial decret 1112/2018 així com per a fomentar l'ús del servici de diagnòstic en línia disponible en la Comunitat Accessibilitat. Tots estos vídeos s'han preparat dins de la iniciativa de l'Observatori d'Accessibilitat Web.

 

Vídeos divulgatius d'accessibilitat per a la implantació del Reial decret 1112/2018

  • Vídeo d'Implantació del Reial decret 1112/2018. Este vídeo explica, de forma resumida, les diferents novetats que introduïx el Reial decret 1112/2018.
  • Vídeo de Monitoratge del Reial decret 1112/2018. Este vídeo aborda aspectes sobre el seguiment i el monitoratge que s'haurà de dur a terme amb la finalitat de comprovar la conformitat dels llocs web i les aplicacions per a dispositius mòbils amb els requisits d'accessibilitat exigits pel RD 1112/2018 i la presentació d'informes davant la Comissió Europea.
  • Vídeo de les Declaració d'accessibilitat. Este vídeo aborda aspectes relatius a la "Declaració d'Accessibilitat" que han d'incloure tots els llocs web i aplicacions mòbils dels organismes del sector públic.
  • Vídeo de la Comunitat d'Accessibilitat. Este vídeo explica, de forma resumida, el funcionament i els servicis que oferix la Comunitat d'Accessibilitat.
  • Vídeo del Servici de diagnòstic en línia. Este vídeo explica, de forma resumida, les principals funcionalitats del Servici de Diagnòstic en línia oferit per el Observatori de Accessibilitat Web.
  • Vídeo dels Informes d'accessibilitat elaborats per l'Observatori. Este vídeo explica, de forma resumida, com utilitzar un Informe d'accessibilitat web generat per l'Observatori d'accessibilitat web.

 

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE