accesskey_mod_content

Convenis subscrits amb la Comunitat Autònoma de Canàries

CANÀRIES. Adhesió a la plataforma electrònica GEISER/ORVE

09 maig 2018

Resolució de 16 d'abril de 2018, per la qual es disposa la publicació de l'Acord pel qual s'autoritza al Conseller de Presidència, Justícia i Igualtat a la subscripció del formulari d'adhesió a la plataforma electrònica “GEISER/ORVE” titularitat de la Secretaria d'Estat de Funció Pública del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública. (Butlletí Oficial de Canàries (BOC) núm. 89, de 09/05/2018).

  • Infraestructures i servicis comuns
  • Cooperació interadministrativa
  • Cloud Computing
  • Servicis electrònics

CANÀRIES. Conveni: Prestació mútua de solucions bàsiques d'Administració Electrònica (PMSBAE)

08 setembre 2016

Amb data 14 de juliol de 2016, es va subscriure el Conveni de Col·laboració entre l'Administració General de l'Estat (MINHAP) i l'Administració Pública de la Comunitat Autònoma de Canàries, a través de la Conselleria de Presidència, Justícia i Igualtat, per a la prestació mútua de solucions bàsiques d'administració electrònica.

Es publica este Conveni en BOE: Resolució de 30 d'agost de 2016, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, per la qual es publica el Conveni de col·laboració amb la Comunitat Autònoma de Canàries per a la prestació mútua de solucions bàsiques d'administració electrònica. Butlletí Oficial de l'Estat (BOE): núm. 217, de 08/09/2016 (Secció III)

Publicat així mateix en: Butlletí Oficial de Canàries (BOC) núm. 182, de 20/09/2016 (III Altres Resolucions)(Obri en nova finestra) Resolució de 12 de setembre de 2016, per la qual s'ordena la publicació del Conveni de Col·laboració entre l'Administració General de l'Estat (MINHAP) i l'Administració Pública de la Comunitat Autònoma de Canàries, a través de la Conselleria de Presidència, Justícia i Igualtat, per a la prestació mútua de solucions bàsiques d'administració electrònica.

  • Infraestructures i servicis comuns
  • Cooperació interadministrativa
  • Servicis electrònics

CANÀRIES. Conveni: Oficines Integrades d'Atenció al Ciutadà

05 desembre 2014

Resolució de 17 de novembre de 2014, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, per la qual es publica l'Acord de pròrroga al Conveni marque amb la Comunitat Autònoma de Canàries per a la implantació d'una xarxa d'oficines integrades d'atenció al ciutadà:
BOE: núm. 294, de 05/12/2014

  • Ciutadà
  • Cooperació interadministrativa