accesskey_mod_content

L'enquesta d'ELISE sobre els beneficis de les mesures d'interoperabilitat en la prestació de servicis públics digitals

21 octubre 2021

Logo Comissió Europea

Les dades recopilades proporcionaran informació sobre les activitats d'acció actuals d'ELISE i ajudaran a definir el paper de la interoperabilitat de la ubicació en les polítiques i prioritats europees de dades digitals.

El Centre Comú d'Investigació de la  Comissió Europea(Obri en nova finestra)  en el marc de les   Solucions Europees d'Interoperabilitat d'Ubicació(Obri en nova finestra)  per a l'acció  ISA² de Govern Electrònic(Obri en nova finestra)  i acció  ELISE(Obri en nova finestra) , està realitzant una enquesta per a comprendre els beneficis que la interoperabilitat, especialment  la interoperabilitat d'ubicacions(Obri en nova finestra) , té en la prestació de servicis públics digitals.

El programa  ISA²(Obri en nova finestra)  i  ELISE(Obri en nova finestra)  estan arribant a la seua fi. És el moment adequat per a reflexionar sobre el que hem aconseguit junts i basar-nos en açò en els programes de la pròxima generació.

Durant els anys del programa,  ISA²(Obri en nova finestra)  i  ELISE(Obri en nova finestra)  han tingut com a objectiu:

  • Augmentar la interoperabilitat per als beneficis de la prestació de servicis públics digitals
  • Identificar els desafiaments per a aconseguir-los
  • Estudiar i desenvolupar solucions per a millorar la interoperabilitat per a ajudar a les administracions públiques, a les empreses i als ciutadans en les seues activitats.

Doncs bé, amb esta enquesta, l'objectiu és comprendre:

  • Quins tipus de beneficis es poden obtindre de la interoperabilitat i com es quantifiquen?
  • Quines mesures s'han adoptat per a possibilitar eixos beneficis?
  • Com es poden ampliar les oportunitats de generar beneficis?

L'enquesta està dirigida a  qualsevol persona  o  administració involucrada en l'ús de  dades espacials(Obri en nova finestra)  per a servicis públics.

L'enquesta hauria de tardar  uns 30 minuts  a completar-se i estarà oberta fins a finals de novembre de 2021.

Les dades recopilades proporcionaran informació sobre les activitats d'acció actuals d'ELISE i ajudaran a definir el paper de la interoperabilitat de la ubicació en les polítiques i prioritats europees de dades digitals.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Interoperabilitat
  • Ciutadà