accesskey_mod_content

ISA² llançarà pròximament la nova versió de l'arquitectura de referència d'interoperabilitat

28 juliol 2020

Comissió Europea

ISA ² anuncia la nova versió de l'arquitectura de referència d'interoperabilitat EIRA © v3.1.0 que facilita el disseny de servicis públics interoperables i una nova iniciativa denominada eGovERA©

EIRA(Obri en nova finestra) © v3.1.0  presentarà millores com la revisió de les descripcions dels blocs de construcció tenint en compte el concepte disruptiu de la naturalesa multidimensional de la interoperabilitat (estructural, conductual i de governança), actualització a ArchiMate(Obri en nova finestra) ® 3.1.0. i la introducció de quatre conceptes clau: marc legal compartit, marc de governança compartida, base de coneixement compartit i plataforma compartida.

eGovERA(Obri en nova finestra) © és una solució per a presa de decisions i suport a la transformació digital en les administracions públiques europees. Resulta d'una sol·licitud de la DG REFORM a la unitat ISA²(Obri en nova finestra) per a ajudar als Estats membres a implementar els servicis públics digitals i es va a sotmetre a una prova de concepte.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Interoperabilitat
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE