accesskey_mod_content

Participació ciutadana en el full de ruta de la Directiva d'accessibilitat web

09 desembre 2020

logo Comissió Europea

A la Comissió Europea li agradaria conéixer les opinions dels ciutadans europeus respecte de la Directiva d'accessibilitat web. Per a açò es tindran en compte els seus comentaris per a un millor desenvolupament i ajust de la iniciativa.

La Directiva d'accessibilitat web(Obri en nova finestra) té com a objectiu fer que els llocs web del sector públic i les aplicacions mòbils en la UE siguen més accessibles al públic, en particular a les persones amb discapacitat. Establix requisits estàndard per als productes i servicis d'accessibilitat web en tota la UE.

L'esborrany del full de ruta per a l'avaluació per a revisar la Directiva d'accessibilitat web s'ha publicat en el portal Have Your Say(Obri en nova finestra) .

Des de la Comissió s'anima a tots els ciutadans a utilitzar i difondre esta oportunitat per a proporcionar comentaris sobre el full de ruta entre les parts interessades rellevants en el seu país. La consulta està oberta fins a el 8 de gener de 2021 .

L'esborrany del full de ruta ja establix el propòsit i l'abast de l'avaluació, a més de servir com una primera comunicació amb les parts interessades que, en un futur, podran utilitzar les troballes i conclusions de l'avaluació i comprovar si la seua aportació sobre el full de ruta ha afectat al disseny de l'avaluació.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Govern obert
  • Ciutadà
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE