accesskey_mod_content

El Dia d'Internet 2020 destaca el paper de la tecnologia durant la crisi del COVID-19

30 abril 2020

El paper d'Internet en la situació d'emergència que vivim serà el tema central per a les activitats del #diadeinternet 2020, el pròxim 17 de maig. Els actes se celebraran online i posaran en valor les iniciatives dirigides als col·lectius més vulnerables.

La posada en valor d'Internet i del seu paper durant l'actual emergència sanitària del COVID19, ha sigut triada com a tema central per a totes les activitats i actes programats per a la pròxima celebració del Dia Mundial d'Internet 2020, el 17 de maig. A més, enguany tots els actes del Dia d'Internet se celebraran sense públic i es retransmetran online, permetent que qualsevol ciutadà puga gaudir d'ells des de la seua casa.

Les activitats estan ja obertes, amb un gran nivell de participació en totes elles. Entre elles, destaquen les destinades a centres escolars(Obri en nova finestra) , perquè els alumnes de primària i secundària juntament amb els propis professors, donen a conéixer la seua visió de l'aportació de les tecnologies als col·lectius més vulnerables. Un certamen de contes, dibuix i poesia, un Hackaton de propostes, un concurs de fotografia mòbil(Obri en nova finestra) , un concert virtual(Obri en nova finestra)  i un c(Obri en nova finestra) ertamen per a professors INTEF(Obri en nova finestra)  són algunes de les iniciatives que es van posar en marxa al llarg d'este mes d'abril.

Com cada any, es convoca als comerços online a participar en Setmana d'Internet(Obri en nova finestra) , amb ofertes i oportunitats per a les compres online amb motiu del Dia d'Internet. També cal destacar que l'associació de Telecentres SomosDigital, amb més de 1500 telecentres per tota Espanya, treballarà diferents activitats de manera virtual mostrant com evitar la despoblació rural a través de l'ús intensiu d'Internet.

L'entrega de Premis d'Internet 2020 se celebrarà el 15 de maig, i l'acte central del Dia d'Internet serà el 17 de maig, en el qual participarà en el qual participarà la Presidenta del Senat i la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, entre uns altres. Tots dos actes retransmesos per streaming.

  • Ciutadà
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General