accesskey_mod_content

L'Encontre Aporta 2018

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 octubre 2018

logo Aporta

La 8ª edició de l'Encontre Aporta analitzarà com les dades del sector públic impulsen l'emprenedoria i la innovació

Baix el lema “Emprenent amb dades públiques” arranca la 8ª edició de l'Encontre Aporta (Obri en nova finestra) , que organitzen, de manera conjunta, el Ministeri d'Economia i Empresa, el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, i l'entitat pública empresarial Red.es(Obri en nova finestra) .

La sessió analitzarà les claus de l'èxit i els reptes de la innovació lligada a les dades públiques i als nous paradigmes tecnològics. A més, es debatrà sobre com l'obertura i reutilització de dades afavorix no solament l'economia, sinó també la gestió en les administracions públiques.

Lloc i data de celebració

La cita tindrà lloc el pròxim 28 de novembre en sessió de matí (9:30-14:30), en l'auditori de la Secretaria d'Estat per a para l'Avanç Digital a Madrid (C/ Poeta Joan Maragall, 41).

Les temàtiques que s'abordaran

El  programa(Obri en nova finestra)  de l'Encontre APORTA s'estructurarà entorn de/entorn de tres taules redones:

  • El valor per a les Administracions Públiques de la reutilització de les seues dades. Representants dels diferents nivells de l'Administració analitzaran com la reutilització de dades públiques permet millorar l'eficiència i oferir servicis més àgils i flexibles als ciutadans.

  • La informació del sector públic i l'emprenedoria. La segona taula redona estarà configurada per emprenedors que ens explicaran la seua experiència a l'hora de desenvolupar models de negoci basats en la reutilització i anàlisi de dades.

  • Dades públiques i desenvolupament de negoci. Finalment, representants de companyies consolidades en el mercat exposaran la seua visió del futur. Per a açò, analitzaran els reptes i oportunitats de l'anàlisi de dades, prestant especial atenció a les dades procedents del sector públic.

Què cal fer per a poder assistir?

L'accés és gratuït. Els interessats poden inscriure's a través del formulari accessible  ací(Obri en nova finestra)  .

Animem a tota la comunitat de les dades obertes a reservar el dia 28 de novembre per a participar, debatre i compartir experiències en el Encontre Aporta 2018.

  • Cooperació interadministrativa
  • Infraestructures i servicis comuns