accesskey_mod_content

Publicació de l'Informe Pressuposats TIC 2016

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

17 gener 2017

Este informe analitza la dimensió i estructura de Gastos i Inversions en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'Administració de l'Estat i la Seguretat Social referits als Pressupostos del 2016 i a l'execució del Pressupost 2015.

S'ha publicat la nova edició de l'Informe “Pressuposats de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en l'AGE” corresponent a 2016 que, com és habitual, analitza la dimensió i estructura del Pressupost de Gastos i Inversions en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'Administració de l'Estat i la Seguretat Social referits als Pressupostos del 2016 i l'execució del Pressupost 2015.

Com l'any anterior, l'àmbit de l'estudi tant per al Pressupost 2016 com per a l'execució del 2015 ha considerat a més del subsector Estat i Seguretat Social, els Organismes Autònoms, Agències Estatals i Organismes Públics.

La Direcció general de Pressupostos i la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, han facilitat considerablement la realització d'este estudi proporcionant suports per al tractament automatitzat de la informació. Les dades relatives a l'àrea de la Seguretat Social han sigut proporcionats per la D.G. d'Ordenació Econòmica de la Seguretat Social segons el nivell de desagregació precisat en l'estudi. Finalment, els Departaments Ministerials han contribuït igualment a la realització de l'informe mitjançant la revisió de les dades.

Pot consultar i descarregar l'informe complet en l'apartat Descàrregues de la secció dedicada a l'informe Pressuposats de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'Administració de l'Estat.