accesskey_mod_content

Dia d'Internet: Jornada organitzada sobre la privacitat de les dades

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

04 maig 2016

logo dia d'Internet

El dia 17 de maig se celebrarà en l'INAP una jornada organitzada conjuntament pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i l'INAP com a part de la celebració del Dia d'Internet. La jornada tindrà com a eix fonamental la privacitat de les dades.

El pròxim 17 de maig se celebrarà el Dia mundial d'Internet(Obri en nova finestra) , i per açò, en la setmana del 17 de maig se celebren una àmplia varietat d'esdeveniments relacionats amb Internet i el seu impacte diari en el nostre dia a dia.

Enguany la DTIC, en col·laboració amb l'INAP, celebra una jornada on s'abordaran temes de particular interés com el Pla de Transformació Digital en l'Administració General de l'Estat i la privacitat de les dades, d'una banda, i les xarxes socials, l'assetjament a menors i la privacitat de les dades d'altra banda.

En l'esdeveniment participaran, entre uns altres, el Director TIC, la Directora de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, el Director de l'INAP i un ampli elenc d'experts en la matèria.

Més informació sobre l'esdeveniment i la seua inscripció(Obri en nova finestra)

 

  • Seguretat