accesskey_mod_content

S'inicien els treballs del Pla Estratègic de Sistemes Corporatius del Govern d'Extremadura.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

28 març 2012

La direcció general d'Administració Electrònica del Govern d'Extremadura comptarà amb la col·laboració de les fundacions públiques amb seu en la regió Fundecyt, Cénits-Computaex i CENATIC per a l'elaboració del Pla Estratègic de Sistemes Corporatius del Govern d'Extremadura, un dels 10 programes específics del Pla de Reorganització de l'Entorn Tecnològic Operatiu (Pla REPTE), que pretén unificar tota la política tecnològica existent a Extremadura.

La direcció general d'Administració Electrònica del Govern d'Extremadura comptarà amb la col·laboració de les fundacions públiques amb seu en la regió Fundecyt, Cénits-Computaex i CENATIC per a l'elaboració del Pla Estratègic de Sistemes Corporatius del Govern d'Extremadura, un dels 10 programes específics del Pla de Reorganització de l'Entorn Tecnològic Operatiu (Pla REPTE), que pretén unificar tota la política tecnològica existent a Extremadura. L'objectiu del Pla REPTE és utilitzar els recursos amb major eficiència, optimitzant costos i pressupostos destinats a la infraestructura informàtica de l'administració extremenya.

  • Govern obert
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE