accesskey_mod_content

Metaposta guanya el premi al millor projecte tecnològic en Cloud Computing

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

22 febrer 2012

METAPOSTA va rebre el dimecres a la nit el premi que la fundació Llinda atorga anualment a el “millor projecte tecnològic en Cloud Computing”, impulsat per l'Administració. L'acte es va desenvolupar en la clausura del congrés anual de Cloud Computing que organitza la fundació i que enguany portava el títol de “Seguretat i eficiència en el núvol”.

En nom del Govern Basc, va arreplegar el guardó el director d'Informàtica i Telecomunicacions, Serafín Olcoz, qui va destacar les virtuts de "este nou servici per a gestionar documents en línia, amb total confidencialitat i la màxima seguretat, eliminant les comunicacions en paper i estalviant espai ".

METAPOSTA naix com el substitut de l'arxivador domèstic, com a solució per a ordenar factures, documents i papers en les llars basques. Es tracta d'una proposta que va sorgir dins del Pla Euskadi Societat de la Informació 2010, i que impulsa l'actual Departament d'Indústria, Innovació, Comerç i Turisme, que dirigix Bernabé Unda.

més informació(Obri en nova finestra)

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Ciutadà
  • Interoperabilitat
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE