accesskey_mod_content

Esquemes XSD de les Normes Tècniques d'Interoperabilitat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

08 setembre 2011

Ja es troben disponibles en el Portal de l'Administració Electrònica els esquemes XSD inclosos com a annexos en la Resolució de 19 de juliol de 2011, de la Secretaria d'Estat per a la Funció Pública, per la qual s'aprova la Norma Tècnica d'Interoperabilitat de Document Electrònic i en la Resolució de 19 de juliol de 2011, de la Secretaria d'Estat per a la Funció Pública, per la qual s'aprova la Norma Tècnica d'Interoperabilitat d'Expedient Electrònic.

Ja es troben disponibles en el Portal de l'Administració Electrònica els esquemes XSD inclosos com a annexos en Resolució de 19 de juliol de 2011, de la Secretaria d'Estat per a la Funció Pública, per la qual s'aprova la Norma Tècnica d'Interoperabilitat de Document Electrònic(Obri en nova finestra) i en Resolució de 19 de juliol de 2011, de la Secretaria d'Estat per a la Funció Pública, per la qual s'aprova la Norma Tècnica d'Interoperabilitat d'Expedient Electrònic(Obri en nova finestra) . Es tracta d'uns esquemes XML (XSD) que servixen com a ferramenta per a la interoperabilitat en l'intercanvi de documents i expedients electrònics. El disseny complet està compost per 8 XSDs implementats a mesura i un XSD extern vinculat de l'especificació XMLDSig que s'empra en les firmes de tipus XAdES. Este model de XSDs seguix un disseny modular que afavorix la seua reutilització i interoperabilitat amb altres esquemes existents.

  • Desenvolupament de Sistemes
  • Programari Lliure
  • Govern obert
  • Interoperabilitat
  • Servicis electrònics
  • Seguretat