accesskey_mod_content

Les publicacions de l'INAP: multiformatos i multiaccesos

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

16 març 2011

Fa un parell d'anys l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) va iniciar una transformació en els seus processos de producció editorial per a acostar als ciutadans les seues publicacions.

Fa un parell d'anys l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) va iniciar una transformació en els seus processos de producció editorial per a acostar als ciutadans les seues publicacions. A més dels llibres i revistes en format tradicional (paper), impresos exclusivament baix demanda, i en format electrònic (llibre electrònic), accessibles des dels moderns lectors de llibres (i-readers, Ipad, I-phone…), molt més barats i d'entrega immediata, ara és possible trobar versions electròniques de les seues revistes (Gestió i Anàlisi de Polítiques Públiques, Quaderns de Dret Públic, Documentació Administrativa o Revista d'Estudis d'Administració Local i Autonòmica) d'accés gratuït per als subscriptors.
La informació i adquisició de les diverses publicacions que s'editen per l'INAP, en els seus diferents formats, es pot realitzar a través de la llibreria virtual en la seua pàgina web, www.inap.es(Obri en nova finestra) , o a través de portals de comerç electrònic com todoebook, amazon, Google books i, pròximament, Google editions. Conscients també de la importància que les noves xarxes socials tenen en la comunicació actual, l'INAP compta amb un perfil en facebook (publicacions Inap) en el qual dona compte puntual de les seues novetats editorials i altres activitats d'interés.

  • Ciutadà
  • Servicis electrònics