accesskey_mod_content

Nova funcionalitat - Mantis Bug Tracker

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

30 desembre 2011

El CTT posa a la disposició de tots els seus usuaris i projectes la ferramenta de gestió d'incidències MantisBT

El CTT posa a la disposició de tots els seus usuaris i projectes la possibilitat d'utilitzar la nova funcionalitat Mantis Bus Tracker indicada per a projectes de desenvolupament col·laboratiu.

Mantis Bug Tracker és un gestor d'incidències que permet gestionar tot el cicle evolutiu de la incidència des de la seua alta en el sistema fins a la seua resolució i tancament final. A més facilita la gestió i evolució del projecte gestionant els canvis associats a les diferents versions i generant automàticament logs de canvis, roadmaps, etc.

Qualsevol projecte podrà sol·licitar l'ús de MantisBT. S'han actualitzat tots els manuals d'usuari del CTT per a contemplar l'ús d'esta nova funcionalitat. Poden descarregar-los com a usuari registrat des de l'àrea de descàrregues del projecte CTT