accesskey_mod_content

Publicació de la versió 4.01 del SSD-AAPP i posada a la disposició del sector privat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

29 desembre 2011

La Comissió Permanent del Consell Superior d'Administració Electrònica ha aprovat la publicació de la versió 4.01 del Sistema de Suport a la Decisió de les Administracions Públiques.

Esta nova versió, que està disponible en el Centre de Transferència de Tecnologia, incorpora funcionalitats de càrrega i descàrrega massiva de dades. També millora el procés d'instal·lació mitjançant la detecció d'instal·lacions prèvies, en este cas realitza una actualització de l'aplicació, protegint i mantenint la informació emmagatzemada per l'usuari.

Així mateix, es va acordar posar este producte a la disposició del sector privat, de forma gratuïta, sent condició indispensable que les empreses interessades es registren en el Portal de l'Administració Electrònica ( PAe ) i que posteriorment, com a usuari registrat, sol·liciten l'accés complet a la Comunitat SSD-AAPP que es troba situada en la pestanya eColabora del PAe.

Més informació en el PAe sobre la iniciativa SSD-AAPP