accesskey_mod_content

Direcció Electrònica Vial i Tauló Edictal de Sancions.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

26 novembre 2010

La Direcció Electrònica Vial i el Tauló Edictal de Sancions faciliten al ciutadà la seua comunicació amb l'administració.

Ha entrat en funcionament la Direcció Electrònica Vial (DEV), obligatòria per a les empreses titulars de vehicles i voluntària per als ciutadans, de manera que se substituïx el domicili postal de notificacions pel domicili electrònic.
Les notificacions postals que no puguen entregar-se en el domicili es publicaran en el Tauló Edictal de Sancions de Trànsit (TESTRA) en comptes d'en els Butlletins Oficials de les Províncies com fins ara.
Conéixer l'existència d'un procediment sancionador és primordial per a exercir les accions que corresponguen.
L'entrada en funcionament d'estes noves ferramentes telemàtiques vé compañada d'una àmplia campanya informativa amb l'objectiu d'explicar a
els conductors els nous canvis de la Llei.
Informació complementària: Orde INT/3022/2010, de 23 de novembre, BOE de 25 de novembre(Obri en nova finestra) , per la qual es regula el Tauló Edictal de Sancions de Trànsit.

  • Interoperabilitat
  • Seguretat