accesskey_mod_content

La Comissió Europea busca aportacions per a l'Orientació del Programa Europa Digital

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

12 setembre 2019

L'objectiu de la consulta és recopilar comentaris de tota Europa i finalitzar el Programa Orientacions per a Europa Digital.

A l'agost de 2019, la  Comissió Europea(Obri en nova finestra)  va obrir una consulta sobre l'Orientació per als primers dos anys del Programa Europa Digital 2021-2027. El  Programa Europa Digital(Obri en nova finestra)  invertirà en tecnologies digitals i aportarà una inversió directa de 9.200 milions d'euros al desplegament de tecnologies innovadores en cinc àrees clau:

  1. Supercomputación
  2. Intel·ligència Artificial
  3. Seguretat cibernètica
  4. Habilitats/Habilitats digitals avançades
  5. Garantir un ampli ús de les tecnologies digitals en l'economia i la societat que estiguen alineades amb els objectius i valors de sostenibilitat d'Europa.

L'objectiu de la consulta és recopilar comentaris de tota Europa i finalitzar el  Programa Orientacions per a Europa Digital(Obri en nova finestra)  .

Les contribucions es poden enviar completant la  enquesta en línia(Obri en nova finestra) . L'enquesta està oberta a qualsevol persona interessada en la transformació digital de l'economia i la societat d'Europa. La data límit per a completar-la és el 25 d'octubre.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa
  • Infraestructures i servicis comuns
  • Servicis electrònics