accesskey_mod_content

FORMA s'integra amb AUTENTICA

  25 febrer 2019

  Logo Forma

  El sistema FORMA és un sistema que permet generar formularis i enquestes per al seu emplenament via web. Proporciona a l'editor la possibilitat de crear formularis i autoadministrarlos, sense necessitat de coneixements de programació.

  Fins ara, FORMA es nodria dels usuaris del portal d'administració electrònica (PAe). A partir d'ara, FORMA farà ús dels usuaris d'AUTENTICA, abandonant l'antic servei d'alta d'usuaris (CAS) del PAe.

  A més del login, AUTENTICA s'utilitzarà tant per a donar permisos en un formulari a altres usuaris, com per a definir els usuaris als quals anirà destinat el formulari. En tots dos casos, s'ha creat un cercador d'usuaris d'AUTENTICA, que permet realitzar les cerques per nom, NIF o email.

  S'incorpora, a més, una nova funcionalitat en el sistema que permet als usuaris l'intercanvi de formularis d'una forma senzilla sense haver d'administrar permisos addicionals perquè puguen copiar un formulari. L'exportació/importació de formularis es duu a terme amb fitxers .json que incorporen l'estructura i configuració del formulari.

  Més informació en l'apartat descarregues de la solució forma del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  Punt d'Accés General
   
  Punt d'Accés General