accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Fòrum Anual de Privacitat 2024

  • Karlstad, Suècia
  • 04 setembre 2024 - 05 setembre 2024

El valor de les dades personals en el món en línia ha augmentat significativament en els últims anys a mesura que els productes, servicis i processos electrònics han permeado tots els racons de la vida quotidiana. Les limitacions en la transparència, la funcionalitat i la interconectividad dels servicis en línia i de comunicació augmenten el risc que les dades personals es processen fóra del control de qualsevol persona o organització responsable o simplement de quedar exposats a tot tipus d'amenaces a la privacitat.

El marc jurídic de la UE sobre protecció de dades personals és clau en un esforç per controlar millor el processament de dades personals i al mateix temps garantir un nivell adequat de protecció. Fins i tot els millors esforços legislatius no poden seguir el ritme de la tecnologia i els models comercials innovadors que desafien la forma en què es processen les dades personals i es protegix la privacitat en tota la UE i més enllà; per tant, és de summa importància examinar el que està en joc i d'on s'originen les amenaces.

En este context, ENISA, DG Connect i la Universitat de Karlstad organitzen conjuntament, amb el suport d'IMY (l'Autoritat Sueca per a la Protecció de la Privacitat), el Fòrum Anual de Privacitat (APF) 2024 en Karlstad, Suècia.

No hi ha costos de registre per als participants. La inscripció estarà disponible a mitjan 2024.

Així mateix, el 3 de setembre, el SEPD i la Universitat Karlstand organitzen l'esdeveniment Internet Privacy Engineering Network (IPEN) en el mateix lloc.

Registre(Obri en nova finestra)

Programa(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)