accesskey_mod_content

Esdeveniments

Jornades “EU Open Data”

  • Online
  • 23 novembre 2021 - 25 novembre 2021
  • 13:45

Les Jornades “ EU Open Data , són un esdeveniment online gratuït que se celebren entre els dies 23 a 25 de novembre.

Els tres dies que duren les Jornades comptaran amb la presència d'experts de la UE més enllà del món acadèmic i amb representants d'organitzacions del sector públic i privat. 

El primer dia llançarà llum sobre les dades obertes com a força impulsora per a donar forma al futur digital d'Europa, inclosos els seus desafiaments i potencial.

El segon dia destacarà la importància de comunicar dades de manera eficient utilitzant visualitzacions per a transmetre el missatge correcte i comprendre problemes complexos. Tots dos dies mostraran les millors pràctiques i tècniques per a construir narratives de dades i servir millor als ciutadans.

El tercer i últim dia estarà dedicat a les finals de EU Datathon . Els 9 finalistes presentaran les seues sol·licituds al jurat, que seleccionarà els equips guanyadors en cadascuna de les tres categories: "Un Pacte Verd Europeu", "Una economia que funcione per a les persones" i "Una Europa apta per a l'era digital". Els desafiaments temàtics seran presentats per un panell d'experts i l'esdeveniment es tancarà amb una cerimònia de premis.

Puedes reservar la teua plaça seguint este enllaç(Obri en nova finestra)

Programa

Inscripció

Font orginal de l'esdeveniment