accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Fòrum IT User: Nous impulsos per a l'evolució de l'Administració digital

  • Online
  • 18 maig 2021
  • 9:00

El Pla Espanya Digital 2025 arreplega entre els seus eixos el impuls a la digitalització de l'Administració Pública. Segons l'informe de la Comissió Europea DESI, Espanya se situa en el segon lloc entre els 28 membres de la UE en la classificació dels països amb millor desenvolupament dels seus servicis públics digitals.

No obstant açò, també reconeix que “la mera existència de servicis electrònics no produïx eficiència ni reducció de càrregues administratives, sinó que requerix d'una modernització de processos i adaptació dels canals per a aconseguir un ús massiu eficaç, i segur per ciutadania i empreses. Per açò, hi ha marge per a millorar i atendre les seues demandes, i complir el compromís d'excel·lència per part de les Administracions Públiques”.

L'arribada dels fons europeus NextGenerationEU, la disponibilitat de tecnologia i empreses tecnològiques preparades en el nostre país per a recolzar a l'Administració Pública en la seua transformació, i la adaptació dels perfiles TIC que treballen en els organismes públics, constituïxen una excel·lent oportunitat per a potenciar eixe objectiu de digitalització i, per tant, d'excel·lència de les AA.PP. I l'oportunitat és ara.

Estos tres eixos seran analitzats en l'esdeveniment “Fòrum IT User: Nous impulsos per a l'evolució de l'Administració digital” el pròxim 18 de maig de 2021, en el qual explicarem totes les novetats introduïdes en l'última versió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. 

Amb la cooperació de  Fòrum de Col·laboració Públic-Privada(Obri en nova finestra)  i  ASTIC(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra) on teniu disponible el REGISTRE, Presentació de l'Esdeveniment i l'Agenda.