accesskey_mod_content

Esdeveniments

SEMIC 2019

  • Finlàndia Hall, Mannerheimintie 13 i, 00100 Hèlsinki
  • 21 octubre 2019
  • 8:30

La  novena edició de SEMIC , la conferència anual d'interoperabilitat semàntica , tindrà lloc a Hèlsinki, Finlàndia, el 21 d'octubre de 2019

L'esdeveniment, organitzat pel Programa ISA² de la Comissió Europea en col·laboració amb la Presidència finlandesa del Consell de la UE, reunirà a responsables polítics, professionals de TU i investigadors interessats ​​en temes relacionats amb la interoperabilitat semàntica per a les administracions públiques.

El tema de SEMIC 2019 és "Vinculació d'espais de dades per a ciutadans".

SEMIC 2019 explorarà la idea de  els espais de dades transeuropees  disponibles per a les administracions públiques. Estos espais creen un marc per a experimentar i implementar servicis públics digitals transfronterers interoperables.

La novena edició de SEMIC mostrarà com les administracions públiques connecten estos espais de dades, cooperen i creen conjuntament solucions per a  servicis públics digitals innovadors i centrats en el ciutadà .

Els participants de SEMIC 2019 descobriran dos angles de com la interoperabilitat semàntica entra en joc en els espais de dades transeuropees. En primer lloc, destacarem les  oportunitats de les tecnologies innovadores per a les administracions públiques digitals, amb un enfocament en la intel·ligència artificial . En segon lloc, compartirem  històries de la vida real sobre la transferència d'informació  entre les administracions públiques a Europa i el món habilitada per les tecnologies semàntiques.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripcions(Obri en nova finestra)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)