accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

SEMIC 2019

  • Finlandia Hall, Mannerheimintie 13 i, 00100 Hèlsinki
  • 21 octubre 2019
  • 8:30

La  novena edición de SEMIC , la conferencia anual de interoperabilidad semántica , tendrá lugar en Helsinki, Finlandia, el 21 de octubre de 2019

L'esdeveniment, organitzat pel Programa ISA² de la Comissió Europea en col·laboració amb la Presidència finlandesa del Consell de la UE, reunirá a responsables políticos, profesionales de TI e investigadores interesados ​​en temas relacionados con la interoperabilidad semántica para las administraciones públicas.

El tema de SEMIC 2019 és "Vinculació d'espais de dades per a ciutadans".

SEMIC 2019 explorarà la idea de  els espais de dades transeuropees  disponibles per a les administracions públiques. Estos espais creen un marc per a experimentar i implementar servicis públics digitals transfronterers interoperables.

La novena edició de SEMIC mostrarà com les administracions públiques connecten estos espais de dades, cooperen i creen conjuntament solucions per a  servicis públics digitals innovadors i centrats en el ciutadà .

Els participants de SEMIC 2019 descubrirán dos ángulos de cómo la interoperabilidad semántica entra en juego en los espacios de datos transeuropeos. En primer lugar, destacaremos las  oportunidades de las tecnologías innovadoras para las administraciones públicas digitales, con un enfoque en la inteligencia artificial . En segundo lugar, compartiremos  historias de la vida real sobre la transferencia de información  entre las administraciones públicas en Europa y el mundo habilitada por las tecnologías semánticas.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripcions(Obri en nova finestra)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)