accesskey_mod_content

Conclusión de la fase de ideación de los proyectos de "Consenso por una Administración Abierta"

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

13 setembre 2024

La Secretaria d'Estat de Funció Pública, a través de l'INAP, ha publicat els resultats de la fase d'ideació per a la reforma de l'Administració.

La Secretaria d'Estat de Funció Pública, a través de l'INAP , ha publicat els resultats corresponents a la fase d'ideació dels 18 projectes en els quals s'estructura el document marc "Consens per una Administració Oberta".

Esta documentació ha sigut elaborada per les més de 200 persones integrants dels 18 grups de treball del Laboratori d'Innovació Pública de l'INAP, professionals de diferents Administracions públiques, universitats, plataformes ciutadanes, associacions i fundacions i agents socials que compartixen un ferm compromís amb la transformació de l'Administració pública.

La composició dels grups ha procurat integrar a professionals de diferents Administracions públiques; universitats; plataformes ciutadanes; associacions i fundacions; i agents socials que compartixen un ferm compromís amb la transformació de l'Administració pública. Totes elles han participat de forma altruista i desinteressada, la qual cosa subratlla la seua vocació de servici a la societat.

Cabe resaltar que, por primera vez, y con arreglo a una metodología diseñada por el INAP, las personas han actuado de manera simultánea en los proyectos con el apoyo y coordinación de profesionales de la Secretaría de Estado de la Función Pública, superando de este modo tradicionales aproximaciones a la reforma de la Administración pública en favor de un enfoque diseñado para activar la inteligencia colectiva a través del intercambio de ideas y experiencias, al tiempo que se asegura la sostenibilidad del proceso haciendo protagonistas a quienes quieren implicarse de forma decidida en la transformación de la Administración.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Informació i dades del sector públic
  • Govern obert, Informes i Estudis