accesskey_mod_content

Publicat l'Estudi sobre el Mercat Europeu de Dades 2024-2026

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

05 agost 2024

L'European Data Market proporciona informació valuosa i dades quantitatives sobre el sector i la seua difusió regional; influint significativament en les estratègies polítiques europees d'este àmbit.

Els esforços de seguiment i anàlisi d'EDM van reconéixer, des de 2013, el potencial disruptiu dels macrodatos i van destacar la importància socioeconòmica dels processos innovadors de transformació basats ​​en dades. L'aparició de ferramentes i servicis d'intel·ligència artificial basats ​​en dades també subratlla el paper crucial de les dades. La introducció de  espais comuns europeus de dades(Obri en nova finestra)  propugnats per la Comissió ha donat un nou impuls a l'economia europea de les dades.

L'objectiu principal de l'Estudi Estudi del Mercat de Dades Europeu 2024-2026(Obri en nova finestra) és actualitzar i millorar la ferramenta de seguiment del mercat de dades, per a seguir oferint informació de mercat, dades objectives i perspectives sobre els avanços futurs necessaris per a recolzar les polítiques europees en este àmbit durant els pròxims tres anys. L'estudi es duu a terme a través de tres línies de treball interrelacionades centrades en la recopilació i presentació de dades objectives, evidències i perspectives qualitatives. En conjunt, estos esforços contribuiran a l'objectiu general de proporcionar informació sobre el progrés cap als objectius de les polítiques.

L'informe informe EDM 2024-2026 "Història on the Common European Mitjana Data Space"(Obri en nova finestra) (Història sobre l'espai comú europeu de dades mediàtiques) analitza el sector dels mitjans de comunicació, centrant-se en la implementació de l'espai europeu de dades mediàtiques i els seus beneficis i impactes previstos.

L'informe informe inicial(Obri en nova finestra) especifica la taxonomia i la metodologia que s'utilitzaran durant la vigència del contracte d'estudi. També detalla informació sobre els recursos i objectius, d'acord amb les indicacions proporcionades per la Comissió.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Informació i dades del sector públic
  • Govern obert, Informes i Estudis